Parkolay | Yeni Otopark Yönetmeliği

Yeni Otopark Yönetmeliği

RAMPA YAPILAMIYOR YA DA RAMPA İLE ÇOK FAZLA ALAN KAYBEDİLİYORSA!

Hidrolik Araç Liftleri otopark katlarına kolaylıkla erişim sağlar. Tek bir perde duvarda ve 25 cm kuyu derinliğinde uygulanabilir. 520 cm kuyu uzunluğu ve 300 cm kuyu genişliği yeterlidir. 3000 kg taşıma kapasitesinde, sürücü ile birlikte 0,15 m/sn hızla 2006/42/AT Makina Direktifine uygun CE Belgeli yerli üretim Hidrolik Araç Liftlerini kullanabilirsiniz. • 2006/42/AT ( EC)

İSTENEN OTOPARK SAYISINA BAĞIMSIZ PARK EDEREK TEK KATTA ULAŞMA İMKANI!

Yarı Otomatik Otopark Sistemleri sürücülerin birbirlerinden bağımsız olarak araçlarını üst üste ve ardı ardına park edebilmelerini sağlar. 2 ya da 3 katlı sistemlerle karşılıklı iki araç yerine 12 araca kadar park edebilir, istenen park yeri sayısına rampa ya da lift kullanmaksızın tek bir park katında ulaşabilirsiniz. Otomatik kapılar, dokunmatik ekranlı kontrol paneli veya uzaktan kumanda ile kontrol edilerek tahsis edilmiş park yeri düzeni sağlanabilir. • TS EN 14010 • 2006/42/AT ( EC)

• Bağımlı park: Araçların park yerlerine giriş çıkışlarda birbirlerine engel olmalarından dolayı, sürücülerin anahtarlarını bir valeye bırakma gerekliliği oluşturan park etme düzeni.
• Bağımsız park: Araçların birbirlerine engel olmaksızın park yerlerine giriş çıkış yapabildikleri park etme düzenidir.

OTOPARK SAYISINI ARTTIRIRKEN PARK KATI SAYISINI AZALTMA FIRSATI!

Mekanik Otopark Sistemleri ile 1 park yerini 2 hatta 3 araç için bağımsız olarak kullanmak mümkündür. İstenen araç yüksekliğine uygun olarak 325 cm tavan ve 170 cm çukur ölçülerinden başlayan boyutlardaki park katında uygulanabilir. Tek bir park katında istenen kapasiteye ulaşılarak yapı maliyetinden kazanç sağlanır. Sürücüler birbirlerinden bağımsız olarak park yerlerine giriş ve çıkış yapabilirler. • TS EN 14010 • 2006/42/AT ( EC)

Bağımsız park: Araçların birbirlerine engel olmaksızın park yerlerine giriş çıkış yapabildikleri park etme düzenidir.

OTOPARK ALANINIZI GENİŞLETMEDEN ARAÇ KAPASİTENİZİ İKİ KATINA ÇIKARTAN BAĞIMLI PARK ÇÖZÜMÜ!

Bağımlı Tip Mekanik Otopark Sistemleri dikey yönde hareket edebilen platformu sayesinde altında ekstra bir boşluk oluşturarak ikinci aracın parketmesine olanak sağlar. Otopark alanınızı genişletmeden araç kapasitenizi iki katına çıkartan bağımlı park çözümü sunar. Platform alt kata indirildiğinde araçlar giriş-çıkış yaparlar. Platform üst kata yükseldiğinde alt kata park edilir. • TS EN 14010 • 2006/42/AT ( EC)

Bağımlı park: Araçların park yerlerine giriş çıkışlarda birbirlerine engel olmalarından dolayı, sürücülerin anahtarlarını bir valeye bırakma gerekliliği oluşturan park etme düzeni.

TS EN 14010 Makinalarda güvenlik - Motorlu taşıtlarda güç tahrikli park ettirme teçhizati - Tasarım, imalat, montaj ve işletmeye alma aşamalarında güvenlik ve emu şartları.
2006/42/AT ( EC) Makine Direktifine uygunluk muayene raporu ile teslim edilen Hidrolik Araç Platformları asansör değildir. Asansör ruhsatı gerektirmez CE uygunluk belgesine sahiptir. CE Araç liftleri ve mekanik otopark sistemleri için yetkili kuruluş tarafından onaylanmış CE belgelendirilmesi ürünlerin Türkiye‘de geçerli standart ve yönetmeliklere uygun olduğunu gösterir.

• Bağımlı park: Araçların park yerlerine giriş çıkışlarda birbirlerine engel olmalarından dolayı, sürücülerin anahtarlarını bir valeye bırakma gerekliliği oluşturan park etme düzeni.
Bağımsız park: Araçların birbirlerine engel olmaksızın park yerlerine giriş çıkış yapabildikleri park etme düzenidir.

YENİ OTOPARK YÖNETMELİĞİ

MÜŞTAK AĞİRLİKLİ BLOOMBERG HT HABER'DE

SİZİ ARAYALIM

Herhangi bir sorunuz veya daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin...