Parkolay | Özkan Çakar İş Merkezi, Düzce

Yeni Otopark Yönetmeliği
AÇIKLAMA

Düzce’nin ve Türkiye’nin ilk uzaktan kumandalı yarı otomatik otopark sitemi uygulaması ile Valilik karşısındaki modern Özkan Çakar İş Merkezinde 330m2 alanda 33 aracın bağımsız olarak park edebilmesi sağlanmıştır.

Sisteme aracını park etmek isteyen sürücü uzaktan kumandası ile kendisine ait park yerinin hazırlanarak, otomatik kapının açılmasını sağlar ve aracını park eder. Aracını almak isteyen sürücü uzaktan kumandasını kullanarak aracının çıkışa hazırlanmasını sağlar, kapı otomatik olarak açılır ve sürücü aracını alıp çıktıktan sonra otomatik olarak kapanır.

Araçları ardı ardına ve üst üste park eden iki katlı kuyusuz tip yarı otomatik otopark sistemi sayesinde tek bodrum katta istenen park yeri sayısına ulaşılmıştır. Sürücülerin birbirlerine bağımlı olmaksızın kendilerine tahsis edilmiş park yerlerini kullandıkları otopark sistemi otomatik kapılarla güvenli bir park hizmeti sunar.

Ayrıca tek araçlık bir park yerine de 2 aracın park edebilmesi için Parkist 01 kuyusuz tip bağımlı mekanik otopark sistemi kullanılmıştır.

KÜNYE